logo
Livre - Les Clés Du Bonheur Et Du Succès
Ontdek de basis van een zinvoller leven.

Ontdek en begrijp hoe je ideale leven eruit ziet.

Haal het beste uit al je doelen door middel van een effectief en persoonlijk systeem te creëren.

Creëer goede, gezonde, sterke en duurzame gewoontes.

Evalueer hoe je je tijd in je leven kunt verrijken (en wat je moet doen als je het niet verrijkt).

Maak een actieplan (je LevensCode) voor je leven.

paiements

Je investering heeft een 100% garantietermijn

100% Veilig.


Ik maak gebruik van gecodeerde en veilige betalingsdiensten zoals Paypal en Stripe.

Garantietermijn van 30 dagen.


Profiteer van mijn "niet tevreden, geld terug garantie" van 30 dagen.

De LevensCode begeleidt je bij het creëren van je eigen persoonlijk systeem om het beste uit al je doelen te halen. Ik gebruik dit systeem nu al meer dan een decennium.

Toen ik het begon te gebruiken, vertoefde ik in een moeilijke financiële situatie. Ik worstelde met de oprichting van mijn eigen bedrijf, ik leefde in een zeer krappe financiële staat met een psychologische en emotionele ongezonde levensstijl. Nu kan ik eerlijk zeggen dat ik het leven van mijn dromen beleef.

Is het allemaal vanwege dit systeem ? Neen, zeker niet ! Zelfs al heeft dit systeem voor een groot deel geholpen, je moet nog altijd actie ondernemen en uit je luie zetel komen. Met deze cursus kan je een duidelijker beeld van je doelen krijgen en de juiste weg volgen om ze te bereiken.


Wim Cleiren

Ervaringsdeskundige & Oprichter van WIMCLEIREN.COM

Je staat op het punt een ontdekking te doen ...

Stop met het lezen van deze pagina als je 100% tevreden bent met je leven en al je doelen hebt bereikt.

In dat geval, BRAVO, dan feliciteer ik je !


Maar als je nog steeds vanalles en nog wat in je leven probeert te veranderen, als je je doelen nog niet hebt bereikt, blijf dan zeker doorlezen, want in dat geval ...

... ga je écht een ontdekking doen ...

Als je iets in of aan je leven zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn ?


Zou je meer geld willen verdienen? Eindelijk dat droomlichaam dat je in modebladen ziet bemachtigen? De burgemeester van Hopperdepopdorp worden en de beste vriend van iedereen zijn ? Je soulmate vinden ?

Je wilt je leven radicaal veranderen, maar je weet niet hoe ?


Als lifecoach deel ik geweldige ideeën en levensadvies die écht werken. Ik begeleid mijn leden en klanten naar een zinvoller bestaan tegendraadse technieken en effectieve, eenvoudige en bewezen oefeningen uit de menselijke psychologie.

Hoe kun je een zinvoller leven opbouwen ?

Wanneer we ons leven willen veranderen, bedenken we een kernachtig doel : meer geld verdienen, 15 kilo afvallen of stoppen met 6 keer per dag te masturberen.


OK, euhm..., dat is een goed begin.


Maar het probleem is dat dit gewoon te grote acties zijn. Niet iedereen met een beetje wilskracht kan misschien maar de helft van deze grote acties volbrengen. Echt iets veranderen in je leven komt door je gewoontes te veranderen. En een verandering in je gewoontes komt voort van een lange en aanhoudende verandering door KLEINE acties.


Laat me het illustreren:


Laten we zeggen dat jij en ik langs de weg rijden, zij aan zij, in afzonderlijke voertuigen. We komen bij een splitsing op de weg, maar de twee wegen op deze splitsing hebben slechts een verschil van 1% in richting. Ik neem een weg, jij neemt de andere. Nu rijden we van elkaar weg met slechts 1% scheidingsverschil.


In het begin is de verandering zo klein dat je moeilijk kunt zeggen dat we technisch in verschillende richtingen rijden.

Een verandering van 1% is in het begin moeilijk waar te nemen, maar over een voldoende lange periode, als onze paden dit verschil van 1% blijven behouden, zullen we ons na lange tijd ver van elkaar bevinden.


Na een lange periode van tijd veroorzaakt een verandering van 1% een groot verschil.

Het creëren van goede, gezonde, sterke en duurzame veranderingen is precies hetzelfde. Er zijn kleine (maar belangrijke) koerscorrecties die je NU gemakkelijk kunt uitvoeren en die je leven na enige tijd volledig kunnen veranderen.


Nogmaals, de meeste mensen richten zich te veel op de bestemming van hun doel - 15 kilo verliezen; een promotie krijgen; meer geld verdienen; op duizenden romantische afspraakjes gaan; die voetballer/dat meisje of vrouw op je werk/de bibliothecaris binnen doen - wanneer ze zich eigenlijk zouden moeten concentreren op de systemen die helpen om deze doelen te bereiken.  Want met het juiste systeem zorgen je doelen voor zichzelf.


Deze cursus is echt een manier om je te helpen bij het bouwen van je persoonlijk systeem, je LevensCode.

Het doel van deze training is om je eigen onder de loep te nemen, de balans op te maken van de voorbije jaren, echt te begrijpen wat je wilt in je leven en vervolgens je persoonlijk systeem (je LevensCode) te maken om je doelen te bereiken.

Dit is wat we zullen behandelen in de 6 modules :

Livre - Les Clés Du Bonheur Et Du Succès
Ontdek de basis van een zinvoller leven.

Ontdek en begrijp hoe je ideale leven eruit ziet.

Haal het beste uit al je doelen door middel van een effectief en persoonlijk systeem te creëren.

Creëer goede, gezonde, sterke en duurzame gewoontes.

Evalueer hoe je je tijd in je leven kunt verrijken (en wat je moet doen als je het niet verrijkt).

Maak een actieplan (je LevensCode) voor je leven.

Elk van deze 6 modules eindigt met een ACTIE-onderdeel waarmee je je leven kunt inventariseren en vervolgens je LevensCode kunt maken, zodat je deze regelmatig (elk jaar) kunt raadplegen en kunt bijwerken op basis van je behoeften.


Normaal word deze online training aan 97,00 € verkocht op mijn website ! Maar via deze weg wil ik je een tijdelijke korting voostellen !


Ik besloten om voor een beperkte periode deze cursus aan te bieden niet voor 97,00 €, ook niet aan 87,00 € of 77,00 €, ik BIED JE deze online training aan voor SLECHTS 67,00 € !


JA, SLECHTS 67 € ...


Verrassend dat je deze cursus kunt aanschaffen waarmee je moeiteloos "KLEINE veranderingen" kunt realiseren om "GROTE doelen" te bereiken, en dit voor een investering die minder kost dan een 3-gangen menu met bijhorende wijnen in een klassevol restaurant.


De keuze is aan jou ... een etentje of je leven uiteindelijk veranderen !


Klik op de knop "IK WIL NU TOEGANG" en begin vandaag nog met je leven te veranderen ...

Exclusieve Bonussen als je vandaag beslist !

Bonus 1 :

Het E-book "Gewoontes"

In deze gids leg ik uit dat je gewoontes worden gevormd wanneer je je bezig houdt met repetitief gedrag in de aanwezigheid van coherente stimuli. Dit laatste deel is belangrijk. Gewoontes zijn "automatische" reacties op bekende omgevingsfactoren. Je bespaart mentale energie door gebruikelijke antwoorden te ontwikkelen op bekende signalen, situaties en zelfs mensen die je regelmatig ontmoet.

+

Bonus 2 :

Het E-book "Één Ding Tegelijk"

Eén ding tegelijk doen is waarschijnlijk de belangrijkste gewoonte om toe te passen. Het is een krachtige techniek waarmee je onmiddellijk alle informatie in je leven kunt sorteren en je kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Als je je overweldigd voelt door de hoeveelheid informatie die je ontvangt, en niet kunt bepalen waar je op moet focussen en wat je eerst moet doen, zal deze bonusgids je leven absoluut veranderen.


Je investering heeft een 100% Tevreden Of Geld Terug Garantie.


Aarzel niet meer. Het is 100% risicoloos.

Ik ben zo zeker van deze cursus dat ik je deze garantie geeft ...

100% Tevreden of Geld Terug Garantie

gedurende 30 dagen


Je hebt geen excuses meer
om nu te beginnen

Je hebt 30 volledige dagen om vast te stellen of deze cursus je jarenlang genot zal geven.

Als je niet 100% tevreden bent met de voortgang die je hebt geboekt, kan je je volledige terugbetaling aanvragen door een eenvoudige e-mailtje te sturen naar [email protected]

Veelgestelde Vragen


Je twijfelt nog steeds ? Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen.


Wat zijn de voordelen van een online training ?


Een online training of cursus kan onmiddellijk worden geraadpleegd en neemt geen ruimte in beslag. Je hoeft er niet naar op zoek te gaan en je kunt tijd en verzendkosten besparen. Het private ledengedeelte dat waar je toegang tot krijgt, kan op elke computer, tablet of smartphone worden bekeken. Je kunt snel zoeken en informatie terug vinden. Het is gemakkelijk te volgen en je kunt het ook op je eigen tempo doen.

Deze cursus is alleen beschikbaar in digitale vorm.

Hoe kan ik de beste resultaten behalen door deze cursus te volgen ?


Deze training geeft je onmiddellijk de best mogelijke manier om een zinvoller leven te leiden. Hij geeft je de gunst van een blijvend resultaat. Deze cursus gaat alleen over wat in de praktijk werkt.


Daarom gaat de inhoud van deze training over wat echt belangrijk is en wat iedereen kan bereiken. Je zult kort en krachtig te zien krijgen wat het is en wat echt het verschil maakt, met het resultaat dat je veel tijd en energie wint.


De echte verandering komt van een verandering in je gewoontes.

En een verandering in gewoontes komt van een lange en aanhoudende verandering van kleine acties.


Het creëren van duurzame verandering is precies zoals hetzelfde. Er zijn kleine (maar belangrijke) koerscorrecties die je nu gemakkelijk kunt uitvoeren en die je leven vanaf vandaag na enige tijd écht kunnen veranderen.


Het doel van deze cursus is dan ook om je leven onder de loep te nemen, de balans op te maken van de voorbije jaren, echt te begrijpen wat je wilt in het leven om vervolgens je persoonlijk systeem (je LevensCode) te maken om je doelen te bereiken.

Wat als ik vragen heb voor, tijdens of na de training ?


De "LevensCode" is zeker niet alleen een informatief avontuur. Dit proces vereist je volledige aandacht en 100% toepassing om de beste resultaten te behalen. Natuurlijk kan je tijdens de cursus vragen over specifieke onderwerpen hebben. In dit geval kan je het volgende e-mailadres gebruiken waar je al je vragen kunt stellen. Ik doe mijn best je binnen de 24 uur te antwoorden :

[email protected].

Ik beheers mijn leven al. Wat kan deze training me "meer" bijbrengen ?


Ik ben van mening dat alleen de kennis hebben niet optimaal kan zijn. We moeten met elkaar uitwisselen, testen, elkaar uitdagen en motiveren om er het beste uit te halen. Dit is wat ik nu al meer dan 10 jaar doe voor alle aspecten van persoonlijke ontwikkeling.

Op basis van mijn ervaring en alle tests die ik heb gedaan, heb ik effectieve strategieën en methoden ontdekt die blijvende resultaten kunnen opleveren en die erg snel werken, zolang je ze maar 100% toepast.


Op deze manier win je enorm veel tijd en energie en bovenal kun je het leven leiden dat je verdient te leven.


Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik veel tips deel. Ik adviseer en deel mijn ervaring en visies zodat je de nuttige en belangrijke dingen van het leven kunt verwezelijken.

Wanneer heb ik toegang tot de training ?


Onmiddellijk ! Je ontvangt een e-mail met je persoonlijke aanmeldingsgegevens enkele seconden nadat je betaling is goedgekeurd en ontvangen. In deze e-mail staat een speciale link voor je klaar die je toegang geeft tot je private ledengedeelte.

Bied je een garantie aan ?


Ja natuurlijk ! Al mijn producten en diensten hebben een "100 Tevreden of Geld Terug Garantie" gedurende een periode van 30 dagen.


Als je niet overtuigd bent door de training, stuur me dan een eenvoudige e-mail en ik stort het volledige bedrag teruf. Ik denk echt dat het niet zal gebeuren, maar als je je zorgen maakt, kan ik je gerust stellen. Niet tevreden, geld terug. Zo eenvoudig is dat !

Ik heb geen creditcard of betaalpas, hoe doe ik dat ?


Geen probleem, je hebt verschillende mogelijkheden om mijn trainingen en diensten te verschaffen. Creditcard, bankpas, PayPal. Klik op de betalingswijze die voor je past en ga verder. Als er geen manier is die voor je past, stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan zoeken we een andere oplossing.

Haast je ... Vraag nu je toegang !


Je krijgt :


  • Toegang tot de online training "LevensCode" !
    Persoonlijke assistentie per e-mail 24/24 en 7/7 !
    Exclusieve Bonus E-book "Gewoontes" !
  • Exclusieve Bonus E-book "Éen Ding Tegelijk" !
    100% Tevreden of Geld Terug Garantie !

... en dit alles voor slechts 97,00 € 67,00 € excl. BTW.

Klik op de knop "IK WIL NU TOEGANG" en begin je leven te veranderen.

WAARSCHUWING!

Deze online training kan elk moment terug naar zijn oorspronkelijke prijs van € 97,00 verhoogt worden.

Geniet dus van deze tijdelijke korting voor het te laat is.

Het is gemakkelijk te bestellen !

Om je onmiddellijke toegang te vragen, vul je het formulier in en betaal je met één van de voorgestelde betalingsmethodes.

Na het voltooien van je bestelling ontvang je binnen enkele minuten je aanmeldingsgegevens.

Bestelbon

LevensCode

€67 excl. tax

1

Bonus 1 : E-book "Gewoontes"

GRATIS (Waarde : 27,00 €)

Inclus

Bonus 2 : E-book "Één Ding Tegelijk"

GRATIS (Waarde : 17,00 €)

Inclus

Vraag je persoonlijke online coachingsessie aan. Nadat je aankoop is bevestigd, krijg je een e-mail waar je verdere informatie vindt om je afspraak in te plannen.
Ja, ik wil de extra bonus bestellen: "1 persoonlijke online coachingsessie" voor de prijs van € 27 in plaats van € 57 (excl. BTW) !

Jouw Investering

Pretax total €67
VAT (20%) €13.40
Total €80.40

Je Gegevens

Kies Je Betaalmethode

        

 

WIMCLEIREN.COM © 2018. Alle Rechten Voorbehouden.